2000₺ VE ÜZERİ SİPARİŞLERİNİZDE STANDART KARGO ÜCRETSİZ

Bean to Bar

Bean to Bar

TUTKUYLA İŞLENEN YEPYENİ ÜRÜNLERİMİZİN, YEPYENİ SÜRECİ 

İyi şeyler zaman alır ancak beklemeye değer.

Tutkuyla, sabırla, inançla ürettiğimiz yeni ürünlerimizi sizlere sunarken heyecanlıyız.

Butik çikolatacılıkta yükselen yepyeni kavram ‘’Bean to Bar’’ Harem Chocolate yorumuyla, sizlere enfes seçenekler sunuyor. İçilebilir Çikolata ve Çikolatalı Fındık Ezmesi, sizlere alışılmışın dışında bir deneyim yaşatmak üzere mağazalarımızda yerini aldı! 

Ürünler yeni ama üretim tekniği olarak geçmişe dönerek kadim bilgiler ışığında üretildi.

Günümüzdeki söylemi ile bean to bar (çekirdekten çikolataya); öncelikle iyi çekirdeğin seçiminden başlıyor. Bean to Bar ürünlerimizde, Gana ve Kolombiya orijinli kakao çekirdekleri kullandık. Tamamen uzmanlık isteyen kavurma aşaması ile başlayan ve nihai ürüne kadar incelikli birçok aşamalı üretim, atölyemizde özenle gerçekleşiyor.

Taş değirmende öğütülen kakao çekirdeklerine kakao yağı ve kakao tozu eklemiyoruz. Bu mucize çekirdeğin kendi doğasında zaten hepsi var!  

Bean to bar üretiminde uygulanan her adım, çikolatanın lezzetini ve aromasını belirliyor. Ürünlerimiz az içerikli, böylelikle kakaonun gerçek lezzet ve aromasını korumuş oluyoruz. 

Saf, katkısız ve koruyucusuz olarak hazırladığımız bean to bar çikolatalarımız; şekersiz, hindistan cevizi şekerli ve kakuleli seçenekleriyle, sizlere yepyeni ve sağlıklı bir deneyim sunmaya hazır!

Üretim tekniğimizde değişim, ürünümüzde yenilik söz konusu olunca ve bu ürüne inancımız tam olunca sabırla, defalarca kez deneyerek, hiç vazgeçmeden araştırmalarımızı sürdürdük.

Dileriz sizler de tutkuyla üretilen ürünlerimizi tadarken, kakaonun enfes aromasını fark ederek, gerçek çikolata lezzetine doyabilirsiniz. 

 

Aramak istediğiniz ürünü yazınız

Sepetin